13/10/2022

  1. Giselle zaužije veliko super hrane

Superfoods imajo posebno mesto v gospodinjstvu Bündchen-Brady, vsaj po intervjuju z njenim znanim družinskim prehranskim strokovnjakom in kuharjem Allenom Campbellom. Par očitno ljubi “načelo, da je” telo kot tempelj “, in da z ljubeznijo in hranjenjem naših teles lahko izboljšamo, kako se počutimo.” In zato je kar 80 odstotkov prehrane Giselle zasnovano na super-prehrani, kar pomeni, da je sestavljeno predvsem iz ekoloških zelišč, polnozrnatih zrn, fižola in zdravih maščob.

Bündchen in Campbell sta se tudi pogovarjala o tem, kako imata rada pripravo večerij, ki se lahko shranijo tudi kot hitro in zdravo kosilo za naslednji dan. Model in kuhar imata celo svoj “najljubši domači recept”, narastek, ki je sestavljen iz brokolija, ohrovta, avokada, kvinoje, češnjevih paradižnikov in sladkega krompirja. Ali je čudno, da ima Bündchen “ugled kot najbolj čist model na svetu?”

  1. Giselle poje zelo malo mesa

Kaj je kar 80 odstotkov Bündchenove prehrane, kaj pa preostalih 20 odstotkov? Namig: to niso piškotki in čipsi. “Drugih 20 odstotkov je pusto meso: organski goveji zrezek, vsake toliko časa pa raca in piščanec. Kar zadeva ribe, večinoma kuham divjega lososa,” je januarja 2018 razkril njen kuhar Allen Campbell.

Campbell je priznal, da ve, da družina Bündchen-Brady ne sledi standardni ameriški prehrani, vendar meni, da je to veliko bolj zdravo. “Sladkor je smrt za ljudi,” je rekel odkrito. Z razmerjem 80/20 super hrane in pustega mesa telo namreč dobi vse potrebne hranilne snovi.

“Brez belega sladkorja. Brez bele moke”, je meni Giselle opisal njen kuhar Campbell, ko je naštel nekaj stvari, ki so bile izključene iz menija supermodela, ob tem pa še dodal: “Brez kave. Brez kofeina. Brez gob. Brez mlečnih izdelkov.” Ojoj, kje pa je tisti sir?

  1. Kaj pa sladkarije?

Z Campbellovim strogim načrtom prehranjevanja za Bündchen, kaj so dejansko sladkarije, ki jih Giselle uživa? Res ni tako strogo, kot se na začetku sliši. Ne?

Če govorimo o “comfort food”, oziroma o hrani, ki jo Giselle uživa bolj poredko in je zanjo sladica, je to Curry. Ampak ne navaden Curry. Njen kuhar je povedal: “ Včasih naredim curry s kvinojo in ohrovtom, blitvo ali peso. “Dodam česen, opečen v kokosovem olju. In potem nekaj praženih mandljev in indijsko omaka z limetinim curryjem, limonsko travo in malo ingverja,” je razkril kuhar.

Čeprav se ta Curry po standardih večine Američanov verjetno ne bi štela za “slašščico”, priznajmo, da zveni dobro. Poleg tega je kuhar Giselle prej delal v restavracijah in hotelih, preden je postal njihov zasebni kuhar.

Campbell je tudi razkril, da Bündchen in njen mož nista izbirčna glede tega, kaj naredi, zato pogosto pripravi meni le nekaj dni vnaprej, da vedo, kaj namerava narediti.

  1. Drugačni sadni prigrizki

Nikoli ni prepozno v dnevu za sadne prigrizke ali sadje. Vendar pa te poslastice v gospodinjstvu Bündchen-Brady izgledajo precej drugače. Campbell je rekel, da naredi “sadne zvitke” za otroke. Toda kaj pa uživa Giselle? Izkazalo se je, da uživa samo golo, surovo sadje. Model bil nekoč na Instagramu vprašan, če lahko deli prigrizke, ki so ji najljubši, fotografija, ki jo je delila pa ni vsebovala Oreo piškotov in čokolade. Namesto tega so bile jagode, borovnice, kivi in ​​drugo sadje.

Giselle torej obožuje sadje, njen mož pa zagotovo ni sadni človek. Razen občasne banane v smoothieju, podajalec ni tisti, ki bo ugriznil v jabolko, pravi družinski kuhar in strokovnjak za prehrano.

  1. Giselle, kje pa je sladoled?

Tom Brady je nekoč na Facebooku objavil fotografijo družinskega psa v zamrzovalniku. Mogoče bi to morali preoblikovati. Brady je za trenutek obrnil hrbet, pes pa je skočil v zmrzovalnik.  V redu, tako da zdaj, ko razumete okoliščine, ki obkrožajo celotno problematiko psa v zamrzovalniku, se pojavi drugo vprašanje: Kje je sladoled v zmrzovalniku?

Giselle pripravlja sladoled iz avokada. Ja, prav ste slišali, avokada.

Medtem ko je Bradyju tako všeč, da sig a velikokrat privošči, drugi menijo, da je to žalosten nadomestek za mlečne izdelke. “Sladoled iz avokada ni sladoled. Imenujte ga avokadov puding. Ali zdravilna kaša. “

Kljub temu pa sta zakonca velika ljubitelja tega sadeža. Za halloween 2017 sta bila Tom Brady in Gisele Bündchen celo oblečena kot avokado oziroma kos toasta. Razumete to, avokado in toast?